Mobiliseer uw workflows

Help uw medewerkers verbonden te blijven - waar ze ook zijn.
SPECTRALINK.COM
About

Spectralink

Spectralink is marktleider op het gebied van bedrijfsmobiliteit met het meest geïmplementeerde portfolio van draadloze oplossingen in de branche, geoptimaliseerd voor bedrijfskritische toepassingen in de gezondheidszorg, detailhandel, productie en horeca.

AMIE - Advanced Mobile Intelligence for Enterprises

AMIE is de nieuwste mobiliteitsintelligentie van Spectralink. AMIE is een transformatie in het beheer van bedrijfsmobiliteit en is uw bondgenoot en een assistent om u te helpen downtime te voorkomen en activiteiten te optimaliseren. Beheer eenvoudig uw Spectralink slimme apparaten en DECT-infrastructuur door vlootproblemen te diagnosticeren voordat ze uw bedrijf beïnvloeden.

icon1

Uw devices eenvoudig inzetten en beheren

Stel uw team in staat om de leiding te nemen of uw gehele vloot van Spectralink slimme apparaten met snelle, eenvoudige implementatie, gecentraliseerd apparaatbeheer en applicatiebeheer.

icon2

Begrijp de gezondheid van uw device

Onderhoud uw apparaten met gemak door ons intelligente cloudbased analysedashboard te gebruiken voor bruikbare weergaven en waarschuwingen op uw slimme apparaten en mobiliteitsinfrastructuur. Diagnosticeer problemen voordat ze impact hebben op uw bedrijf.

icon3

Focus op uptime en productiviteit

Krijg waardevol inzicht in uw mobiliteitsnetwerk met AMIE. Bekijk kritieke gegevens zoals spraakkwaliteit en oproepprestaties om hiaten in de dekking te identificeren en apparaten te vinden die buiten dienst zijn voor het optimaliseren van de productiviteit.

VERSITY 95 & 96 SERIE

Versity is ontworpen voor de manier waarop u werkt en stelt u in staat om taken en teams eenvoudig te beheren, op kantoor of onderweg. U krijgt alle kracht, prestaties en functionaliteit van een apparaat van professionele kwaliteit met de strakke uitstraling van een persoonlijke smartphone.

WEBSHOP